Ale

Allervex tabletit 30 kpl

ALLERVEX TABLETIT 30 kpl

Elimistön luonnolliseen puolustukseen

Allervex on kversetiiniä, perillan kuivauutetta ja D3-vitamiinia sisältävä ravintolisä, joka on tarpeellinen kun on kyse näiden ravinteiden puutteesta tai lisääntyneestä tarpeesta. Perilla tukee elimistön luonnollista puolustuskykyä ja D3-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Allervex tabletit ovat kaksikerroksisia ja niissä on vaikuttavia ainesosia säädellysti vapauttava rakenne. Rakenne mahdollistaa perillan nopean vaikutuksen ja kversetiinin sekä D3-vitamiinin hitaan, yhtäjaksoisen vapautumisen.

Pakkauskoko:
30 kpl
Markkinoija:
Sabora Pharma Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 10,00 € Normaalihinta 14,14 €

Annostelu:

Ota 1 tabletti päivässä veden kanssa mieluiten aterian yhteydessä.

 

Ainesosat            1 tabl      %NRV*

Kversetiini, jauhe  150 mg

Perilla kuivauute    80 mg

D3 vitaminiini           5 µg        100

 

*NRV= Ravintoaineiden vertailuarvo

Kversetiinijauhe (Sophora japonica L., flos), perillan kuivauute (Perilla frutescens B., semen), maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, ristiinsidottu natriumkarboksimetyyli-selluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), pintakäsittelyaineet (etyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, hydroksipropyyliselluloosa, karnaubavaha).

Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, makeuttamaton, hiivaton

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Allervex tabletit 30 kpl
Arvostelusi