Ale

MULTIVITA MAGN.SITR.+B6 APPELSIINI 175 MG/2 MG 80 PURUTABL

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg on apteekin vahvin* magnesiumsitraattipurutabletti sekä urheilijan ja kuntoilijan luottotuote! Yksi raikkaan ja hedelmäisen appelsiinin makuinen purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Helposti suussa hajoavassa purutabletissa on miellyttävä rakenne, eikä se jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa. Tuotteen sisältämä magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille. Suomessa valmistettu. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla.

Suositeltu annostus per vrk: 1-2 purutablettia

Pakkauskoko: 80 purutabl.

 

*Tamro Bright Pharmacy Market 6/2020

Pakkauskoko:
80 PURUTABL
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 12,86 € Normaalihinta 15,13 €
68,04 € / kg

Päivittäisen magnesiumin saannin varmistaminen

1-2 purutabl. / vrk

1 purutabletti sisältää 175mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia.

magnesiumsitraatti, makeutusaine (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), aromi (appelsiini), pyridoksiinihydrokloridi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo)

Valmiste sopii raskaana oleville ja imettäville.

Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja poissa lasten ulottuvilta tai näkyviltä.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MULTIVITA MAGN.SITR.+B6 APPELSIINI 175 MG/2 MG 80 PURUTABL
Arvostelusi