Ale

SMARTLAX MAKROGOLI + ELEKTROLYYTIT JAUHE 60 PSS

Smartlax makrogoli on luontainen tapa hoitaa ummetusta. Vaikuttava aine, makrogoli, sitoo itseensä vettä, jolloin kiinteä uloste pehmenee ja suolen toiminta palaa normaaliksi. Smartlax Makrogoli + elektrolyytit sisältää makrogolin lisäksi suoloja, jolloin elimistö säilyttää hyvän nestetasapainon. Valmiste ei laiskista suolta eikä aiheuta tottumista, joten sitä voi käyttää pitkäaikaisestikin.

Pakkauskoko:
60 PSS
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 26,95 € Normaalihinta 31,71 €

Kova vatsa saattaa vaivata, vaikka ruokavalio olisi kuitupitoista ja päivittäinen veden juonti riittävää. Erilaiset elämäntilanteet tai muutokset voivat kuitenkin aiheuttaa tilapäisesti kovaa vatsaa. Tavallisia syitä ovat ruokavalion lisäksi jännittyneisyys, lihaskivut, liikkumattomuus, sairastuminen tai stressi. Vatsan saa liikkeelle Smartlaxin avulla tarvittaessa lempeästi tai nopeasti.

Aikuiset:
Aloitusannos on aikuisille yksi annospussi 1–3 kertaa vuorokaudessa tasaisin väliajoin. Pitkäaikaisessa käytössä voi vähentää 1–2 annospussiin päivässä.

7–11 -vuotiaat:
Puolikkaan annospussin voi käyttää 2 kertaa vuorokaudessa.

3–6 -vuotiaat:
Puolikkaan annospussin voi käyttää kerran vuorokaudessa.

Yhden annospussin sisältö liuotetaan 1,25 desilitraan kylmää vettä ja juodaan, kun jauhe on kokonaan liuennut veteen. Valmis liuos maistuu miedosti sitrukselta.

1 annospussi sisältää:
Makrogoli 3350: 13,125 g
Natriumkloridi: 0,351 g
Natriumbikarbonaatti: 0,179 g
Kaliumkloridi: 0,046 g
Apuaineet: Piidioksidi, natriumsakariini, sitrusaromi (ei sovellu sitrusallergisille)

Keskustele lääkärin kanssa valmisteen käytöstä myös, mikäli olet raskaana tai imetät.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:SMARTLAX MAKROGOLI + ELEKTROLYYTIT JAUHE 60 PSS
Arvostelusi