Ale

SMARTLAX MAKROGOLI PLAIN JAUHE 20 PSS

Smartlax makrogoli on luontainen tapa hoitaa ummetusta. Vaikuttava aine, makrogoli, sitoo itseensä vettä, jolloin kiinteä uloste pehmenee ja suolen toiminta palaa normaaliksi. Smartlax Makrogoli Plain on mauton valmiste, jonka voi sekoittaa mihin tahansa kylmään tai lämpimään nesteeseen. Valmiste ei laiskista suolta eikä aiheuta tottumista, joten sitä voi käyttää pitkäaikaisestikin.

Pakkauskoko:
20 PSS
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 11,79 € Normaalihinta 13,87 €

Kova vatsa saattaa vaivata, vaikka ruokavalio olisi kuitupitoista ja päivittäinen veden juonti riittävää. Erilaiset elämäntilanteet tai muutokset voivat kuitenkin aiheuttaa tilapäisesti kovaa vatsaa. Tavallisia syitä ovat ruokavalion lisäksi jännittyneisyys, lihaskivut, liikkumattomuus, sairastuminen tai stressi. Vatsan saa liikkeelle Smartlaxin avulla tarvittaessa lempeästi tai nopeasti.

Aikuiset:
Aloitusannos on aikuisille yksi annospussi 1–3 kertaa vuorokaudessa tasaisin väliajoin. Pitkäaikaisessa käytössä voi vähentää 1–2 annospussiin päivässä.
 

7–12 -vuotiaat:
Puolikkaan annospussin voi käyttää 2 kertaa vuorokaudessa.
 

2–6 -vuotiaat:
Puolikkaan annospussin voi käyttää kerran vuorokaudessa.

Ilman suoloja oleva tuote ei maistu käytännössä miltään ja sen voi sekoittaa mihin tahansa nesteeseen, kuumaan tai kylmään. Mauttomuus helpottaa makrogolin nauttimista.

1 annospussi sisältää:

Makrogoli 3350: 13,125 g

Keskustele lääkärin kanssa valmisteen käytöstä myös, mikäli olet raskaana tai imetät.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:SMARTLAX MAKROGOLI PLAIN JAUHE 20 PSS
Arvostelusi